Demeter Istennő pálinkái az Ön vendégeit is rabul ejtik majd! Próbálja ki a Demeter Pálinka Manufaktúra Világkupa nyertes párlatait – üzlete és vendégei egyaránt megköszönik majd!
Tartalom
Ez az oldal a Demeter Pálinka Manufaktúra vendéglátóhelyek, éttermek, szórakozóhelyek számára összeállított ajánlatát tartalmazza:
Demeter Pálinkák
A Demeter Pálinka Manufaktúra nevét Demeter Istennő és a tulajdonos vezetéknevének egybeesése ihlette. A termést hozó és gyümölcsérlelő antik görög Földanya inspirálja a zamatos gyümölcsből, kézműves technológiával, nagy odafigyeléssel megalkotott párlatainkat. Demeter Istennő Pálinkáit napérlelte zempléni, rétközi gyümölcsökből készítjük: szilvapálinka, almapálinka, körtepálinka, bodzapálinka, szamócapálinka, barackpálinka, meggypálinka, cseresznyepálinka, körtepálinka, és vilmoskörte pálinka. Pálinkáink 1 literes, 500 és 350 milliliteres, valamint mini kiszerelésben kaphatóak.
- 1 liter – alma, szilva, vegyes
- 500 ml – alma, cseresznye, körte, meggy, muskotályos szőlő, őszibarack, sárgabarack, szilva, vilmoskörte
- 350 ml – birs, bodza, szamóca
- mini pálinkák (40 ml) – alma, birs, bodza, cseresznye, körte, meggy, muskotályos szőlő, őszibarack, sárgabarack, szamóca, szilva, vilmoskörte
Díjak
2013 áprilisában rendezték Gyulán az Országos pálinka versenyt és Pálinka Világkupát, melyre összesen 755 minta érkezett 228 nevezőtől, 8 országból. A Demeter Pálinka Manufaktúra Nagyerdei Muskotályos szőlő pálinkája kategóriagyőztes lett a 2013-as II. Pálinka Világkupán, és éremesőben fürdött az országos pálinka megmérettetésen!
Aranyérem
Demeter Pálinka – Nagyerdei Muskotályos szőlő pálinka, 2011
Ezüstérem
Demeter Pálinka – Nagyerdei Birs pálinka, 2012
Demeter Pálinka – Nagyerdei Sárgabarack pálinka, 2012
Bronzérem
Demeter Pálinka – Nagyerdei Őszibarack pálinka, 2012
Szolgáltatások
- Legyen a vendégünk egy kóstolóra ibrányi pálinkafőzdénkben, mielőtt elkezdené forgalmazni a Demeter Pálinka Manufaktúra termékeit!
- Vegye igénybe a lenti Árlistában feltüntetett, kedvező nagykereskedelmi árainkat!
- Vendégei figyelmének felkeltésére szívesen biztosítunk reklámanyagot, roll-upot, zászlókat.
- Szívesen közreműködünk egy pálinkavacsora megszervezésében, hogy egy felejthetetlen estét szerezhessen vendégeinek.
- Gravírozott, tulipán alakú pálinkás kelyhekben szervírozhatják fel a Demeter Pálinkát, amely így a legjobb oldalát tudja mutatni a kóstolónak.
Árlista
Pálinka | Kiszerelés | Nettó ár Ft/üveg |
Alma, 40 % | 500 ml | 2250 |
Szilva, 40 % | 500 ml | 2250 |
Körte, 40 % | 500 ml | 2250 |
Meggy, 40 % | 500 ml | 2945 |
Cseresznye, 40 % | 500 ml | 2945 |
Vilmos körte, 40 % | 500 ml | 2945 |
Muskotályos szőlő, 40 % | 500 ml | 2945 |
Sárgabarack, 40 % | 500 ml | 2945 |
Őszibarack, 40 % | 500 ml | 2945 |
Szamóca, 40 % | 350 ml | 4795 |
Bodza, 40 % | 350 ml | 2945 |
Birs, 40 % | 350 ml | 2945 |
Alma, 50 % | 1000 ml | 3500 |
Szilva, 50 % | 1000 ml | 3500 |
Vegyes, 50 % | 1000 ml | 2750 |
Pálinka | Kiszerelés | Nettó ár Ft/üveg |
Alma, 40 % | 40 ml | 280 |
Szilva, 40 % | 40 ml | 280 |
Körte, 40 % | 40 ml | 280 |
Meggy, 40 % | 40 ml | 340 |
Cseresznye, 40 % | 40 ml | 340 |
Vilmos körte, 40 % | 40 ml | 340 |
Muskotályos szőlő, 40 % | 40 ml | 340 |
Sárgabarack, 40 % | 40 ml | 340 |
Őszibarack, 40 % | 40 ml | 340 |
Szamóca, 40 % | 40 ml | 550 |
Bodza, 40 % | 40 ml | 430 |
Birs, 40 % | 40 ml | 430 |
Cégbemutató
A minőségi pálinka készítésének első lépése a gyümölcs és annak odaadó érlelése. Az ibrányi Demeter Pálinka Manufaktúra olyan hangsúlyt helyez a pálinka alapanyagára, hogy külön fajtákat termeszt a legjobb minőség érdekében. A saját almás- és szilváskerteken túl igyekszünk a lehető legtöbb alapanyagot mi megtermelni, így a tavalyi évben például sárgabarack ültetvénnyel gyarapítottuk a saját termelés körét. A fajtajellemzők ismerete és a saját kezelés miatt biztosak vagyunk a tökéletes zamatú végeredményben.
Cégünk a pálinkafőzéshez kézműves technológiával készült CARL lepárlót használ. A rézből és rozsdamentes acélból készült CARL készülékeket a legkiválóbb főzdék választják szerte a világon esztétikusságuk, kézi megmunkálásuk, precizitásuk, aroma tányérjaik, és tartósságuk miatt. Mi azért tartjuk jó választásnak a CARL lepárlót, mert teljes szabadságot ad annak a pálinkának a megvalósításában, amit főzőmesterünk megálmodik.
Végül az emberi tényezőnek is nagy szerepe van a kiváló pálinka megalkotásában. Pálinkafőző mesterünk nem csak a pálinka főzését felügyeli, hanem a gyümölcsfák ültetésétől kezdve a termesztésen és a betakarításon keresztül az erjesztés folyamatáig mindenen ott van vigyázó tekintete. Az egész műveletsor minden apró részletének ismerőjeként ügyel arra, hogy a végeredmény a lehető legtöbb érzéki élvezetet nyújtsa Önnek és vendégeinek.
Elérhetőség
- Demeter Pálinka Manufaktúra
- 4484 Ibrány-Nagyerdő, Ipartelep u. 6.
- Tel./Fax: 42/200-209
- Mobil: 30/773-5446
- info KUKAC demeterpalinka.hu
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy gyümölcsöző üzleti kapcsolatunk alapjait lerakhassuk! 🙂