Magyarország legjobb pálinkája

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega
Magyarország legjobb pálinkája

Magyarország Legjobb Pálinkája, egyben Nemzeti Kincse lett a Demeter Pálinka Manufaktúra Gönci magyar kajszi pálinkája a III. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupán!

XV. Kisüsti Pálinka Fesztivál

Az országban sok helyen rendeznek pálinka fesztivált. Talán a legrangosabb közülük a gyulai Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál, melyet 2014. április 18. és 21. között tizenötödik alkalommal rendeztek meg a gyulai Várkertben. A Kisüsti Pálinka Fesztivál az elmúlt évek alatt gasztronómiai fesztivállá nőtte ki magát. A hazai pálinkák rangos versenye mellett számtalan gasztronómiai bemutató és főzőverseny várta a résztvevőket. A gasztronómiai programok mellett a változatos szórakoztató színpadi programok és kézműves kirakodó vásár teremtenek igazi fesztiváli hangulatot.

Magyarország legjobb pálinkája

Magyarország legjobb pálinkája

Magyarország Legjobb Pálinkája

2014. április 19-én hirdették ki a XV. Kisüsti Pálinka Fesztiválon a III. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupa Gyula – Budapest eredményeit.

Magyarország legjobb pálinkája lett a Demeter Pálinka Manufaktúra 2013-as évjáratú kajszibarack pálinkája Gyulán, a Pálinka Fővárosában. Ez a pálinka méltán nyerte el a bírák tetszését és aratott osztatlan sikert!

Az ibrányi Demeter Pálinka Manufaktúra díjnyertes pálinkája egyúttal a Nemzeti Kincs Pálinkája 2014-ben, így december 6-án a Szent Miklós Pálinka Ünnepen bekerül a Mezőgazdasági Múzeum gyűjteményébe is a korábbi nyertes pálinkák közé.

Magyarország legjobb pálinkája - Demeter Balázs

Magyarország legjobb pálinkája – Demeter Balázs

Magyarország Legjobb Pálinkája - Krózser József és Bor Károly

Magyarország Legjobb Pálinkája – Krózser József és Bor Károly

Magyarország Legjobb Pálinkája - Krózser József, Demeter Balázs, Bor Károly

Magyarország Legjobb Pálinkája – Krózser József, Demeter Balázs, Bor Károly

Magyarország Legjobb Pálinkája - Stand

Magyarország Legjobb Pálinkája – Stand

Barack pálinka

Barack pálinka - Demeter Istennő

Barack pálinka – Demeter Istennő

A barack a nő, – az öröm kertje – az emberi lét mélyén forrongó női energia megtestesítője. Úgy gondoljuk, barackpálinkánk át tudja adni ennek az ősi gondolatvilágnak az eszenciáját, és élvezői nem csak egyik legfinomabb pálinkánkat, hanem a nő elixírjét is kortyolják.

Magyarország legismertebb pálinkájának elkészítéséhez a legjobb gönci termővidék barackját használtuk. A magyar kajszi és a gönci magyar kajszi fajták különleges és jellegzetes aromája teszi lehetővé a Demeter Pálinka Manufaktúra számára komoly büszkeségünknek számító barackpálinka előállítását.

Megrendelés

Rendelje meg Magyarország legjobb pálinkáját, a 2013-as évjáratú Demeter Barackpálinkát!

Pálinka rendelés

Barackpálinka

Barackpálinka – Demeter Pálinka Manufaktúra

Legjobb pálinka - sárgabarack, 2013

Legjobb pálinka – sárgabarack, 2013

A HVG cikke a gyulai Pálinka Világkupáról

A HVG cikke a gyulai Pálinka Világkupáról