4 érem Európa legrangosabb versenyén!

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega
4 érem Európa legrangosabb versenyén!

Európa egyik legrangosabb nemzetközi italversenye a Destillata ausztriai megmérettetése, amelyen idén 11 nemzet 183 pálinkafőzdéjének párlatait értékelték. A Demeter Pálinkák ezúttal is szépen szerepeltek: 3 bronz és egy ezüstérem volt a jutalom!

Az osztrák Destillata versenyre csak olyan párlatokat szabad nevezni, amelyekhez nem adtak pluszban cukrot. Almafélék, magvas gyümölcsök, bogyósok, szőlő/törköly, gabonafélék/komló, és egyéb kategóriákban hirdetnek győztest a verseny során. A bírálat két egymástól teljesen független bírói csoportban, 4 kritérium alapján, 1-5-ig terjedő skálán való osztályozással történt:

  • Tisztaság
  • Aroma
  • Szájban érzékelhető adottságok
  • Tartósság

A szigorú bírák tetszését elnyerve a Demeter Pálinka Manufaktúra 4 pálinkájából 3 bronz, egy pedig ezüstérmet hozott haza.

Demeter Pálinkák a Destillata-n!

Demeter Pálinkák a Destillata-n!

 

Valódi öröm volt számunkra, hogy az első nemzetközi versenyünkön sikerült négy érmet is nyernünk! Ez is megerősített minket abban, hogy Manufaktúránk fejlesztése, valamint kollégáink odaadó és lelkiismeretes munkája együttesen meg tudja hozni az eredményt!” – mondta Demeter Balázs, a Demeter Pálinka Manufaktúra tulajdonosa.

A díjazott pálinkák – Bronzérem

  • Bodza pálinka 2012
  • Cseresznye pálinka 2011
  • Muskotályos szőlő pálinka 2011

A díjazott pálinkák – Ezüstérem

  • Sárgabarack pálinka 2012
Destillata érmesek, 2014

Destillata érmesek, 2014

Demeter Pálinka Manufaktúra

A Demeter Pálinkafőzde Ibrányban, a Tokaj-hegyaljai borvidék közelében foglalkozik minőségi pálinkák kereskedelmi és bérfőzésével. A napérlelte zempléni, rétközi gyümölcsökből az alábbi párlatokat készítik: szilvapálinkaalmapálinkakörtepálinka,bodzapálinkaszamócapálinkabarackpálinkameggypálinkacseresznyepálinkakörtepálinka, és vilmoskörte pálinka.

Demeter Pálinka Manufaktúra kézműves technológiával készült CARL lepárlót használ. A rézből és rozsdamentes acélból készült CARL készülékeket a legkiválóbb főzdék választják szerte a világon esztétikusságuk, kézi megmunkálásuk, precizitásuk, aroma tányérjaik és természetesen az általuk főzött kiváló minőségű pálinka miatt.

A Demeter Pálinka Manufaktúrában 2014-ben is folytatják a megkezdett munkát, hogy a következő megmérettetéseken is legalább ilyen jól szerepeljen a főzde!