Pálinkák

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega

Minipálinkák

A gyűjtők és ínyencek legnagyobb örömére elkészült a Demeter pálinkákat bemutató mini sorozatunk!

Tovább...

Almapálinka

Az alma szerelmi és termékenységi szimbólum. Mivel a gyümölcs majdnem tökéletesen gömb alakú, a teljességet jelképezi, a pentagramma alakú magház az alma belsejében pedig a testbe zárt szellem jelképe.

Tovább...

Barackpálinka

Magyarország Legjobb Pálinkája, egyben Nemzeti Kincse lett a Demeter Pálinka Manufaktúra Gönci magyar kajszi pálinkája a 2014-es III. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupán, Gyulán!

S hogy miért is?

A barack a nő, – az öröm kertje – az emberi lét mélyén forrongó női energia megtestesítője.

Azt gondoljuk, barackpálinkánk át tudja adni ennek az ősi gondolatvilágnak az eszenciáját, és élvezői nem csak egyik legfinomabb pálinkánkat, hanem a nő elixírjét is kortyolják.

Tovább...

Birs pálinka

Nem véletlen, hogy e pálinkának oly felfedezésre csábító zamata van! A birs ókori források szerint a szerelem és a termékenység hordozója, ezért menyegzőkön

Tovább...

Bodzapálinka

A néphagyomány szerint minden jó pálinka gyógyszer, de a bodza különösképpen segít a megfáradt testnek visszatérni az egészség harmóniájába.

Amellett, hogy a rontó erőket távol tartó növényként tisztelték, a bodza sok olyan ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, melyet más gyümölcsök nem, vagy csak kisebb mennyiségben.

Tovább...

Cseresznyepálinka

A cseresznye Európában a termékenységet, az ókori Kínában pedig a halhatatlanságot jelképezte.

Színe a csók, a száj, az üdeség szimbóluma. Ezt a frissességet szerettük volna megmutatni, átvinni a cseresznyepálinkába is, amelynek alapjául Szerencs környékén termő szomolyai fajtát választottunk.

Tovább...

Körtepálinka

Európában a körte az egészség és a szerencse szimbóluma, a kínaiaknál pedig a helyes ítélőképesség jelképe.

A Bodrogköz gyönyörű tájain termett, nagyszerű zamatú illatos körtéből készült pálinka reményeink szerint nem csak gyümölcsének aromáit és ízeit, hanem az egészség és szerencse kvalitásait is magában hordozza.

Tovább...

Meggypálinka

Rétköz tájegység gondos meggytermesztőinek gyümölcseiből készül ez az egyes helyeken kuriózumnak számító meggypálinka.

Csak a legjobb minőségű, frissen szedett, egészséges gyümölcsöt

Tovább...