Demeter Pálinka Manufaktúra

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega

Pálinkafőzdénk a Demeter Pálinka Manufaktúra nevet kapta a keresztségben. Ez elsősorban tulajdonosunk vezetéknevének köszönhető, ami szerencsés módon egybeesik az antik görög istennő, a termést hozó és gyümölcs érlelő Földanya, Demeter Istennő nevével.

A pálinkafőzde

Modern pálinkafőzdénk Ibrányban, a Tiszától néhány kilométernyire, Szabolcs megyében található. Elsősorban minőségi pálinkák előállítására törekszünk itt az ország Keleti felében, Tokajtól, Sárospataktól és a Szlovák határtól is 30 kilométernyire. A napérlelte zempléni, rétközi gyümölcsökből az alábbi párlatokat készítjük: szilvapálinka, almapálinka, körtepálinka, bodzapálinka, szamócapálinka, barackpálinka, meggypálinka, cseresznyepálinka, körtepálinka, és vilmoskörte pálinka.

Minőségi pálinka

A minőségi pálinka készítésének első lépése a gyümölcs és annak odaadó érlelése. A Demeter Pálinka Manufaktúra olyan hangsúlyt helyez a gyümölcsre, a pálinka alapanyagára, hogy külön fajtákat, különleges gyümölcsöket termeszt a legjobb minőségű ital előállítása érdekében. A saját almás- és szilváskerteken túl igyekszünk a lehető legtöbb alapanyagot mi megtermelni: ebben az évben például bodzaültetvénnyel gyarapítottuk a saját termelésű gyümölcsök körét. Így olyan gyümölcsöt szüretelhetünk, aminek kezelésében, fajtajellemzőben a lehető legteljesebb mértékben tisztában vagyunk és biztosak vagyunk a végeredményben.

A második, általunk fontosnak tartott lépés a pálinkafőző berendezés. Cégünk kézműves technológiával készült CARL lepárlót használ. A rézből és rozsdamentes acélból készült CARL készülékeket a legkiválóbb főzdék választják szerte a világon esztétikusságuk, kézi megmunkálásuk, precizitásuk, aroma tányérjaik és tartósságuk miatt. Mi azért tartjuk jó választásnak a CARL lepárlót, mert teljes szabadságot ad annak a pálinkának a megvalósításában, amit főzőmesterünk megálmodik.

Demeter Pálinkafőzde

Demeter Pálinkafőzde - Krózser József pálinkafőző mester

Végül az emberi tényezőnek is nagy szerepe van a kiváló pálinka megalkotásában. Pálinkafőző mesterünk, Krózser József nem csak a pálinka főzését felügyeli, hanem a gyümölcsfák ültetésétől kezdve a termesztésen és a betakarításon keresztül az erjesztés folyamatáig mindenen ott van vigyázó tekintete. Az egész művelet minden apró részletének ismerőjeként ügyel arra, hogy a végeredmény a lehető legtöbb érzéki élvezetet nyújtsa.

Demeter Pálinka Manufaktúra

Demeter Pálinka Manufaktúra