Világ Kupa érmek és az új Pálinka Lovag

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega
Világ Kupa érmek és az új Pálinka Lovag

A Demeter Pálinka Manufaktúra idén ezüst és bronzérmekkel tért haza a IV. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupáról! Külön értéke volt a rendezvénynek, hogy Demeter Balázst a Magyar Pálinka Lovagrend tagjává ütötték.

2015 április 17-18-19-én volt Gyulán, a Magyar Pálinka Fővárosában a IV. Pálinka Világ Kupa, Gyula-Budapest. A 21 tagú zsűri 511 mintát bírált 6 országból, köztük Örményországból, Romániából, Szerbiából, Abháziából, Szlovákiából és nem utolsó sorban Magyarországról. A verseny célja többek között a pálinka hírnevének erősítése volt, illetve a pálinka hazai és nemzetközi megmérettetése a gyümölcspárlatok között.

Bírálati szempontok

Az értékelés 20 pontos bírálat alapján történt, mely az alábbiakból állt össze:

Tisztaság: 5 pont
Aroma karakter: 5 pont
Szájérzet: 5 pont
Utóérzet, harmónia: 5 pont

Pálinka verseny éremhatárok

Arany 18.0 – 20.0 pont között
Ezüst 16.0 – 17.0 pont
Bronz 14.0 – 15.0 pont

Pálinka Világ Kupa érmek

A Demeter Pálinka manufaktúra az alábbi érmeket gyűjtötte be a IV. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupán!

  • Leskováci birsalma – ezüst
  • Gönci magyar kajszi – bronz
  • Babygold őszibarack – bronz

Magyar Pálinka Lovagrend

A Magyar Pálinka Lovagrend fő célkitűzése, hogy a Magyarországon közfogyasztás céljából termelt minőségi pálinkákat megismertesse a világgal. Ennek során rendezvények szervezésével, támogatásával kíván hozzájárulni a pálinka előállítás(hoz), a magyarországi idegenforgalom fejlesztéséhez. Népszerűsíti hazánk gasztronómiáját, öregbíti a magyar pálinka előállítás, forgalmazás, vendéglátás hírnevét, valamint a mérsékelt és kultúrált italfogyasztást, s ennek megfelelően a minőségi italfogyasztás irányába befolyásolja a fogyasztói szokásokat. Az Egyesület és tagjai az ország ezer éves hagyományait kívánják megismertetni a mai kor emberével, s ez által méltó helyre emelni a magyarországi pálinkát.

Hiszünk benne, hogy Demeter Balázs és a Demeter Pálinka Manufaktúra is öregbíti a pálinka, a pálinkát előállító vállalkozások jó hírét, ápolja a pálinka történelmi hagyományait, és növeli a pálinka, mint életérzés népszerűségét.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

palinka-lovagrend palinka-vilagkupa-2 palinka-vilagkupa-3 palinka-vilagkupa-4