Vásárlási feltételek

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega

Mielőtt elküldi megrendelését, kérünk, olvassa el az alábbiakat!

Megrendelés

Megrendelését online megrendelőn tudja elküldeni a Pálinka Shop oldalról. Miután megrendelését megkaptuk, visszaigazoló e-mailt kap tőlünk, amelyben a szállítás módját és időpontját egyeztetjük. Kérjük, a megrendelésében pontosan töltsön ki minden adatot.

Szállítás

A pálinkákat GLS futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre. Ibrány-Nagyerdő 30km-es körzetében a házhoz szállítás ingyenes. Minden más esetben a teljes szállítási költség és az utánvétel díja Önt terheli, melynek összege a GLS mindenkori díjszabásának megfelelően alakul. Kattintson a 2015. szeptemberében érvényes nettó díjakért!

Fizetés

Az egyes Demeter pálinkák ára bruttó összeg, mely a csomagolás költségét is tartalmazza. Minden termékünkről – vagy az Ön nevére, vagy ha cégnevet ad meg, a cég nevére – számlát állítunk ki.

Általános szerződési feltételek

A szerződés létrejön a Bappe Kft. (továbbiakban Szolgáltató) és Szerződő Ügyfél (továbbiakban Megrendelő) között a megrendelt termék eladása és szállítása kapcsán a következő feltételekkel:

Rendelés

Megrendelő a Szolgáltatónak küldött megrendelésével (e-mail) elismeri, hogy a szolgáltatóval jogerősen szerződött és e szerződés alapjaként az alábbiakban található általános szerződési, és szolgáltatási feltételeket elfogadja. Megrendelő vállalja, hogy a megrendelőben vagy emailben valós és pontos adatokat (név, szállítási, számlázási cím, telefonszám) ad meg. Amennyiben a Megrendelő által megadott adatok nem valósak, a Megrendelő nem formálhat jogot követelni a szolgáltatást a Szolgáltatótól.

A szolgáltatás pontos meghatározása

A Szolgáltató vállalja a weboldalán található kínálatból kiválasztott termékek, a Megrendelő által megadott módon való leszállítását. A megrendelés értékét a Szolgáltató megelőlegezi, azt a Megrendelőnek utólag, a termék kézhezvételekor kell kifizetni.

Adatbiztonság

Szolgáltató a birtokába jutott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, azokat bizalmasan kezeli és semmilyen körülmények között nem adja tovább harmadik személynek.

Rendelés érvényessége

A megbízás a megrendelő vagy az e-mail feladása által nyer érvényességet. A megrendelés elfogadásáról Szolgáltató e-mailben értesíti (visszaigazolás) a Megrendelőt.

Árak

A Szolgáltató a termékek árát feltünteti weboldalán. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy árait bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. Megrendelés esetén a megrendelés visszaigazolásában szereplő árak az érvényesek az adott megrendelésre.

Fizetés és szállítás

Megrendelő a visszaigazolás során feltüntetett árat a termék átvételekor készpénzben fizeti meg Szolgáltatónak. A Szolgáltató a megrendelés kézhezvételét követően informálja visszaigazolásában a Megrendelőt, hogy milyen határidővel vállalja a termékek szállítását (általában 3 nap). Amennyiben a szállítási határidőben módosulás történik, erről a Szolgáltató azonnal értesíti a Megrendelőt. Késedelmes teljesítés esetén a Megrendelőt kártérítés nem illeti meg.

Áru átvétele

A Megrendelő köteles a megrendelt, minőségileg kifogástalan terméket kézbesítéskor átvenni, és annak értékét a kézbesítőnek készpénzben téríteni.

Felelősség

A Szolgáltató vállalja, hogy a Megrendelő által kiválasztott terméket, minőségileg kifogástalan állapotban juttatja a Megrendelőhöz. A szállítás során megsérült árut, az eredeti csomagolás és a mellékelt számla megléte esetén a Szolgáltató díjmentesen kicseréli. Ebben az esetben a felmerülő visszaszállítási költség a Szolgáltatót terheli.

A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadók.