Pálinkakóstolás

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega

Remek társasági és céges program lehet egy ibrány-nagyerdei pálinkakóstoló. Az optimális hőmérsékleten (17-19 °C) kínált pálinkák íze, illata, színe, aromái, és maga a kóstolás élménye még hosszú ideig kínál beszédtémát a csapatnak.

Pálinkafőző mesterünk szervezésében 8-20 fős pálinkakóstolót tartunk, előzetes bejelentkezés alapján (Tel./Fax: 42/200-209, email: info@demeterpalinka.hu). A kínált pálinkasor jellemzően 6 pálinkát foglal magába a napérlelte zempléni, rétközi gyümölcsök párlataiból: szilvapálinkaalmapálinkakörtepálinkameggypálinkacseresznyepálinka,
vilmoskörte pálinka, vagy olyan különlegességekből, mint a bodzapálinka, vagy a szamócapálinka.

Bérfőzés a Demeter Pálinka Manufaktúrában

Demeter Pálinka Manufaktúra

A kóstoláshoz szódavizet, rágcsálnivalót kínálunk. A kóstoló rendszerint a kézműves módszerekkel készült CARL lepárló működésének és a pálinkafőzés folyamatának ismertetésével (szezontól függően üzemelés közben) veszi kezdetét.

A pálinkakóstoló program időtartama hozzávetőlegesen két óra. Reményeink szerint néhány hónapon belül Kóstolóházunkban fogadhatjuk a Demeter Pálinka ízvilágára kíváncsi látogatóinkat.

Pálinkakóstoló programajánló

A pálinkakóstolóval összekötve további látványosságokat lehet megtekinteni a környéken:

Pálinkakóstolás tippek

A Demeter Istennő által érlelt gyümölcs íze és aromája akkor élvezhető igazán a pálinkában, ha a párlatot megfelelő formájú pohárból fogyasztjuk. Kifejezetten a pálinka fogyasztásához fejlesztették ki a tulipán formájú poharakat, amelyek alul öblösek, felül pedig összeszűkülnek. Az alsó, öblös részben terpeszkedő pálinka illatát, zamatát a felső rész összeszűkítve juttatja el az orrhoz, vagyis intenzívebb lesz az érzet. A poharat elég megdönteni és mozgatni benne a párlatot, rázni ne rázzuk a poharat.

A fogyasztás hőmérsékletéről már írtunk, de itt ismét megemlítjük. Az ideális pálinka iváskor 17-19 °C fokos. A túl hideg pálinkának az illata, zamata, aromái „befagynak”, míg a túl meleg ital fogyasztása nem kellemes érzés.

A pálinkát nem ajánljuk egyetlen hörpintésre meginni, csak lassan kortyolgatva, ízlelgetve. Érdemes az üres poharat néhány perccel a fogyasztás után megszaglászni: ekkor érezhetjük egy jó minőségű pálinka esetében a legkarakteresebb, legkellemesebb illatokkal.

Strawberry pálinka - Demeter Pálinka Manufaktúra

Egyik büszkeségünk, a szamócapálinka - Demeter Pálinka Manufaktúra

 

Pear - Demeter Gooddess - Demeter Pálinka manufaktúra

Demeter Istennő - Demeter Pálinka manufaktúra