II. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatverseny

quality replica watches replica rolex piaget tanagra replica piaget tanagra replica piaget upstream replica piaget upstream replica Piaget Vintage Replica Piaget Vintage Replica Porsche Design Fake Porsche Design Fake replica watches Porsche Design replica watches Porsche Design porsche design boxster replica porsche design boxster replica Porsche Design Dashboard Replica Porsche Design Dashboard Replica rolex replica rolex replica replica rolex watches replica rolex watches rolex replica watches rolex replica watches rolex replicas rolex replicas fake rolex watches for sale fake rolex watches for sale prom dress online designer evening dresses online fake omega
II. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatverseny

 I. Erdei és Vadon Termő Gyümölcsökből Készült Pálinkák Országos Versenye
2013. augusztus 28-30. – Nagykeresztúr

A versennyel a rendezők fórumot kívántak adni a palóc vidék pálinkáinak, párlatainak megmérettetésére azzal a céllal, hogy elősegítsék a minőség javulását, a kulturált pálinkafogyasztás népszerűsítését és a jó minőségű pálinka minél szélesebb körben való elismertetését.
A Verseny az Északi-középhegység egyik csodálatos településén, Nagykeresztúron kerül megrendezésre. Az itt élő emberek munkája, az itt tapasztalható eltérő éghajlat is igazi különlegességeket teremtett. A palócok ezekből a gyümölcsökből készítik el a hozzáértő kezek és műhelyek közreműködésével pálinkájukat.

Az Erdei és Vadon Termő Gyümölcsökből Készült Pálinkák Országos Versenyével otthont kívántak adni azoknak a pálinkakészítőknek és pálinkáiknak, amelyeknél az alapanyagot az ősi természetből nyerik, amivel szolgálják a fenntartható gazdálkodást.

Két versennyel kívántak hagyományt teremteni abból a célból, hogy az érdeklődők jobban megismerhessék az erdő és mező gyümölcseit, melyek méltóképpen foglalják el helyüket a minőségi pálinkák széles palettáján, valamint megismerhessék a palóc tájat és termékeit.

I. Versenykategóriák – II. Regionális Palóc Pálinka- és Párlatverseny:
1.Ágyas pálinkák
2. Almatermésű gyümölcsök pálinkái
3. Bogyós termésű gyümölcsök pálinkái
4. Csonthéjas termésű gyümölcsök pálinkái
5. Szőlő pálinkák
6. Törkölypálinkák
7. Egyéb pálinkafajták
8. Párlatok (pl.: borpárlat, vagy nem Magyarországon termett gyümölcsök párlatai).

II. Versenykategóriák – I. Erdei és Vadon Termő Gyümölcsökből Készült Pálinkák Országos Versenye:
1. Erdei és vadon termő gyümölcsök pálinkái

A munkánk elismerése ezen a versenyen is megmutatkozott, számos djat nyertünk, melyeket a fotókon megörökítettünk!!!